mandag 20. april 2015

STIPENDUTLYSNING

Er du kvinnelig journalist/dokumentarist og interessert i å bli del av et spennende, internasjonalt nettverk? Bli med i IAWRT nå, og få sjansen til å søke på stipend for å dra på spennende mediekonferanse i India til høsten. Vi lyser ut inntil tre stipend for å delta på IAWRTs Biennal konferanse i New Dehli i september.  For å kunne søke, må du først melde deg inn i IAWRT. 

Men også eksisterende medlemmer oppfordres sterkt til å søke. 

Dette er en fin mulighet til å bli kjent med et unikt nettverk av kvinnelige journalister fra hele verden, og en enestående sjanse til å delta i diskusjoner rundt sensur, ytringsfrihet og kvinner i media med spennende aktører.

Slik søker du:

  • Sjekk oss ut på FB/IAWRT Norway og meld deg inn – søknadsskjema finner du her.
  • Skriv en kort motivasjonssøknad (ca 350 tegn) om hvorfor du ønsker å dra.
  • Søknadsfrist 1. juni. Konferansen er 15.-18. september + reise. ( NB: forts. noe usikkerhet om dato for møtestart).
  • Stipendiene dekker faktiske utgifter, i utgangspunktet avgrenset til 10.000 kroner (evt. tapt arbeidsfortjeneste el lign dekkes ikke).
  • Delta og bidra aktivt på konferansen.
Stipendmottakere må:
  • Bidra til å oppdatere vår Facebook-sider med små inntrykk fra konferansen underveis.
  • Skrive en artikkel om konferansen til vår nettside (1000 ord, klar for publisering innen en uke etter konferansen).
  • Holde en kort powerpoint-presentasjon eller lignende om hvordan du opplevde konferansen på IAWRT Norges årsmøte.


 Vi oppfordrer både nye og gamle medlemmer til å søke – programmet for konferansen i India er foreløpig klart, men programarbeidet ser lovende ut, og vi tror dette vil bli en spennende konferanse.

1 kommentar:

  1. Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Than

    SvarSlett