onsdag 20. mai 2015

STIPEND FOR Å REISE TIL INDIA

Vi minner om at du som medlem av IAWRT Norge kan søke om stipend for å delta på den store biennalen i India i september. 

Les om vilkårene lenger ned på nettsiden vår, og søk gjerne i god tid før 1.juni som er fristen. Kanskje blir du vinner at et reisestipend på 10 000.- kroner?

"Er du kvinnelig journalist/dokumentarist og interessert i å bli del av et spennende, internasjonalt nettverk? Bli med i IAWRT nå, og få sjansen til å søke på stipend for å dra på spennende mediekonferanse i India til høsten. 

Vi lyser ut inntil tre stipend for å delta på IAWRTs Biennal konferanse i New Dehli, 15.-18. september.  For å kunne søke, må du først melde deg inn i IAWRT. 

Men også eksisterende medlemmer oppfordres sterkt til å søke."

1 kommentar:

  1. Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Than

    SvarSlett